ÜYELİK

Üyelik Şartları

Derneğimiz internet ve e-ticaret temelli işlerde çalışan başta hukukçular olmak üzere tüm gerçek ve tüzel kişilere açıktır. Aşağıdaki şartları taşıyan herkes üyelik başvurusunda bulunabilir. Üyelik başvurusunu takiben 1 ay içerisinde yönetim kurulumuz olumlu ya da olumsuz bir karar vererek başvuran kişiye bu kararı iletir. Üyelik başvuruları için aşağıdaki şartlara haiz olunması gereklidir.

• Ağırlıklı olarak Internet ve E-Ticaret alanlarında faaliyette bulunmak
  • Derneğin amaç ve ilkelerini benimsemiş olmak
  • Fiil ehliyetine sahip olmak
  • Mevzuatın aradığı yasal şartları taşımak
  • İki asıl üye tarafından referans verilmiş olması

Yukarıdaki şartları haiz olup başvuru üzerine yönetim kurulumuz tarafından üyeliğe kabul edilen kişiler için tüzüğümüzde belirlenen giriş ve yıllık aidat ödentileri şu şekildedir;

• Gerçek kişiler için giriş ödentisi 250 USD (ya da karşılığı TL), yıllık üyelik ödentisi 50 USD (ya da karşılığı TL)
  • Tüzel kişiler için giriş ödentisi 500 USD (ya da karşılığı TL), yıllık üyelik ödentisi 500 USD (ya da karşılığı TL)

Banka Hesap Bilgileri

TEB Harbiye Şubesi