HAKKIMIZDA

Elektronik Ticaret ve Internet Hukuku Derneği sektörde önde gelen 11 hukukçu tarafından 01 Ekim 2015 Tarihinde İstanbul’da kurulmuştur. Derneğimizin temel amacı bilhassa son yılllarda bu alanda yapılmaya başlanan hukuki düzenleme çalışmalarına fiilen katılarak destek olmak ve uygulama ile sektörün ihtiyaçlarını kanun koyucular ile ilgili kurumlara taşımaktır. Bu nihai amacın gerçekleşmesine hizmet edecek şekilde başkaca etkinlik ve işler de derneğimiz tarafından gerçekleştirilecektir. Sektörün öncü isimlerini ağırlayacağımız sohbetler, her yıl bir kez olmak üzere geniş çaplı bir konferans düzenlenmesi, çeşitli kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapılarak eğitim programları düzenlenmesi, uygulamaya dönük rehberler hazırlanması gibi çok sayıda etkinlik planlanmaktadır.